Aydın’da LGS sınavı öncesi sınav merkezlerinde hazırlıklar tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürü ve Bakanlık temsilcisi, hazırlıkları yerinde inceledi.
Aydın’da, 13 Haziran’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde sınav merkezlerindeki hazırlıklar tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ve Bakanlık Kurum Temsilcisi Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Ömer Sarıca, sınav binalarını inceleyerek hazırlıkları denetledi.
Efeler ilçesindeki sınav binalarını ziyaret eden Sarıca ve Yiğit, sınav günü uygulanacak tedbirleri ve hazırlık çalışmalarını yerinde değerlendirdi. Heyet, öğrencilerin sağlıklı, sakin ve güvenli bir ortamda sınava girebilmesi için yürütülen çalışmaları takip etti.
Sınav merkezlerinde görev alacak idareci ve öğretmenlerle de bir araya gelen yetkililer, sürece ilişkin bilgi alışverişinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, sınavın sorunsuz yürütülmesi için fedakarca çalışan eğitim yöneticileri ve öğretmenlere teşekkür ederek tüm öğrencilere başarılar diledi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap