Süper Lig’in tecrübeli golcülerinden Cenk Tosun’un yeni takımı belli oldu. 35 yaşındaki forvet, TFF 1. Lig ekibi Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardı.
Tecrübeli golcü Cenk Tosun, kariyerine TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’te devam edecek. Oyuncu ile kulüp arasındaki anlaşmanın sağlandığı ve sözleşme detaylarının netleştirildiği bildirildi.
Almanya’da Eintracht Frankfurt altyapısında yetişen 35 yaşındaki forvet Cenk Tosun, Fatih Karagümrük ile prensipte anlaştı. Resmi imzalar öncesinde sözleşme detayları görüşülüyor. Bu transferle Tosun, Türkiye’deki kariyerinde yeni bir döneme adım atıyor.
Beşiktaş’taki performansıyla dikkat çeken Cenk Tosun, 2017-2018 sezonunda İngiltere Premier Lig ekibi Everton’a transfer olmuştu. Ada kariyerinde Crystal Palace’ta kiralık olarak forma giydi.
Türkiye’de Gaziantepspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Kasımpaşa formaları giyen Tosun, Süper Lig’de toplam 302 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 106 gol kaydeden oyuncu, 47 asist yaparak takımına katkı sağladı. Fatih Karagümrük’ün, Tosun’un tecrübesinden yeni sezonda yararlanması bekleniyor.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap