ABD Başkanı Trump, İran ile görüşmelerin kesildiği iddialarını yalanladı. Trump, “Anlaşma yapmanın zamanı geldi” diyerek durumu değerlendirdi.
ABD Başkanı Donald Trump, İran ile ABD arasındaki görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Trump, İran ile ABD’nin birkaç gün önce görüşmeleri kestiğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Trump, görüşmelerin dört gün önce, üç gün önce, iki gün önce, bir gün önce ve bugün de dahil olmak üzere kesintisiz sürdüğünü ifade etti. Bu açıklama, iki ülke arasındaki diplomatik temaslara ilişkin çıkan spekülasyonlara son verdi.
Donald Trump, görüşmelerin geleceği hakkında kesin bir öngörüde bulunmanın mümkün olmadığını belirtti. İran’a yönelik mesajında, “Bir şekilde anlaşma yapmanın zamanı geldi.” ifadesini kullandı. Trump, 47 yıldır süren mevcut durumun daha fazla devam etmesine izin verilemeyeceğini vurguladı.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap