Donald Trump, Rusya’dan dönen ABD vatandaşı Stephen Hubbard’ın fotoğrafını paylaşarak Joe Biden ve Demokratları eleştirdi.
ABD Başkanı Donald Trump, Rusya’nın serbest bıraktığı ABD vatandaşı Stephen Hubbard’ın ailesiyle birlikte ABD’ye dönüş yolunda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak eski Başkan Joe Biden ve Demokratları hedef aldı.
Trump, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla birlikte, “Stephen Hubbard ve ailesi Rusya’dan eve dönüyor. Bu, Uykucu Joe Biden ve Demokratlar tarafından çok önceden yapılmış olmalıydı” ifadelerini kullandı.
ABD’li müzakereci Steve Witkoff, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile St. Petersburg’da yaptığı görüşmenin ardından Stephen Hubbard’ın serbest bırakıldığını duyurmuştu. Hubbard, Rusya’da paralı askerlik suçlamasıyla hüküm giymiş 75 yaşındaki emekli bir öğretmendi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap